Pom pom dekor

Mit készíthetünk fonalból? Pom pomot természetesen!

Már régóta foglalkoztat, a fonallal való munka, emlékszem még gyerekként, anyukám, rendszeresen, kötött nekünk valamit. Biztos emiatt is, nagyon szeretem a kötött, meleg dolgokat. Néhány ötlet, így kötőtű híján, mit is kezdhetünk a fonallal, otthon.

Mivel ebben a téli időszakban, színek nélkül vagyunk, én színes pom pom virágokat készítettem belőle. Az alábbi videó segítséget nyújthat, az elkészítésében.

Először is, jó tanácsként, vastag fonalat válasszatok, a vékony amit a képen látok, nagyon szép, de ha igazi sűrű pomot szeretnétek, akkor a vastagabb jobb választás, vagy ha mindenképpen vékonyat találtok csak, akkor többször tekerjétek. Egy jó olló is előfeltétel. Illetve, szükség lesz még ragasztóra és hurkapálcikára is.

Ha már a fenti megy, lépjünk egy szintet.

Egy egész városkát készíthetünk, házakkal, hegyekkel, autókkal. Mr.Printables oldalán, rengeteg más ötlet is van. Érdemes lapozgatni.

Forrás: Mr.Printables

Harmadik lehetőség, melyet most a leárazásnál, rengeteg helyen láttam, az ilyen táskára akasztható pom-pom. De készíthetünk belőle nyakláncot, vagy gyerekszobába dekorációt!

Forrás: Pinterest

Végezetül pedig, a Pom Pom-ról ki más, is juthatna eszünkbe még:

Hogy kicsoda Pom Pom? Hogy nem ismertek? Hohó! Igazán senki sem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan. Bámulatosan tudom változtatni az alakomat: ha akarom, olyan vagyok, mint egy szőrpamacs, vagy paróka, vagy egyujjas kifordított bundakesztyű, vagy szobafestőpemzli, vagy papucs orrán pamutbojt. Most leginkább szőrsapkához hasonlítok, ahogy ülök az ágon, egy szép hosszú ágon, föl-he-he-he, le-he-he-he, mivel egy szellő hintáztatja az ágat…

Jó mulatást és pom pomozást!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s