Colouring

Csak azért mert tél van, a színeknek nem muszáj eltűnniük, az életünkből. Bevallom, a Szex és New York óta, ahányszor meghallom a colouring szót, amellett, hogy egy jót mosolygom rajta, nem a színezés jut az eszembe:-)
Most mégis felnőtteknek, igenis felnőtteknek, szóló kifestős lapokat kerestem. Az elmúlt karácsonyok alkalmával, már belefutottam pár színezős könyvbe, de nem vettem túl komolyan. Furán hangzott, hogy felnőtteknek szólnak, nem ehhez vagyunk szokva. Legutóbb azonban, már majdnem vettem egyet. Majdnem, és íme itt a lehetőség nektek is. Semmi másra nincs szükségetek, mint néhány színes ceruzára. A hatása pedig: kisimulnak a gondolatok, a feszültség és stressz lebomlik, és nem marad más csak az alkotás öröme, és a végeredményben való gyönyörködés.
Rengeteg féle verzió létezik: a leghétköznapibb dolgoktól kezdve a művésziekig, szinte nincs olyan téma, ami nem található meg. Vannak amelyek nagyon részletgazdagok, vannak egyszerűbbek, ki kedve és ízlése szerint válogathat közülük.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s