2016-os naptárak

Ahogy már említettem az év eleje nálam a tervezgetésé. Összegzem, újragondolom, átrágom az elmúlt évet és végiggondolom a leendőt. Ennek része a naptár kitöltése is. Gondoltam nézzünk pár nyomtatható ötletet, hátha van aki még, nem vette meg vagy csak jól jönne még egy: kinyomtatható, színes ötleteket találtok itt. Vannak köztük viccesek, komolyabbak, és még olyan is ahol egy szlogennel indul a hónap.
Az első verziónál a hónapok nincsenek külön bontásban. Ezek bár némelyik nagyon vonzó, de nem tartoznak a kedvenceim közé. Én szeretem a nap mellé írni a történéseket legyen az névnap, születésnap, vagy más jeles esemény.
A második verziónál mindez megtehető:az elsőnél lehet választani 3 stílus közül, a másodiknál két részletben nyomtatható csodás darabok vannak. Sajnos sok, csak angol nyelven érhető el és vasárnappal kezdődik, de ezeken azt hiszem túl lehet könnyen lépni.
      
       

                                                

 A harmadik ami jól használható még a naptáraknál is azok a címkék: ezeket használva biztos nem feledkezünk el semmiről, lehet őket ragasztani például az adott naphoz. Illeszkednek az évszakokhoz is.
 

 

Az összes elérhető itt: 
Jó nézelődést nektek!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s